Στο φως έρχονται όλο και περισσότερες λεπτομέρεις γύρω από τη σύλληψη του υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά, το βράδυ της Πέμπτης σε διαμέρισμα στου Ζωγράφου από αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, ύστερα από εννέα μήνες διαφυγής.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Περικλή Σταυριανάκη, μια ανώνυμη καταγγελία φέρεται να οδήγησε τις Αρχές στον εντοπισμό του.

Μιλώντας στο OPEN, ο κ. Σταυριανάκης, αναφέρθηκε σε ένα στοιχείο που έχει συμπεριλήφθη στη δικογραφία και έκανε λόγο για ένα ανώνυμο τηλεφώνημα που φέρεται να έλαβε η αστυνομία σχετικά με την παρουσία του καταδικασθέντα σε 13 χρόνια για την εγκληματική οργάνωση στο οίκημα.

Ο ίδιος εμφανίστηκε δύσπιστος για την ύπαρξη αυτού του τηλεφωνήματος, κρίνοντας πως ήταν η έρευνα της αστυνομίας που οδήγησε τελικώς στη σύλληψη.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, επανέλαβε ότι η εκτίμηση του είναι ότι «ο Χρήστος Παππάς δεν μεθόδευσε να φύγει στο εξωτερικό» και κατέληξε λέγοντας πως «αυτό που ξέρω και εκτιμώ είναι ότι ήθελε να αποφύγει τον μακρύ χρόνο έκτισης ποινής».

Προηγούμενο άρθροΔύσκολο καλοκαίρι για τους ανεμβολίαστους: Αποκλεισμός σε ταξίδια, εστιατόρια, μπαρ, και γυμναστήρια – Όλα τα μέτρα
Επόμενο άρθροE-ΕΦΚΑ: 12 ηλεκτρονικές υπηρεσίες για ελεύθερους επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους