13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Ο Δήμος Ελασσόνας συνδιοργανωτής στον 1ο Ορεινό Αγώνα «KARYA OLYMPUS TRAIL 2021»

Με τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητών απ’ όλη τη χώρα θα διεξαχθεί ο 1ος Ορεινός Αγώνας στην Καρυά «KARYA OLYMPUS TRAIL 2021» την Κυριακή 20 Ιουνίου στους πρόποδες του Ολύμπου.

Ο αγώνας διεξάγεται φέτος για πρώτη φορά με διοργανωτή τον Μορφωτικός Εκπολιτιστικό Σύλλογος Καρυωτών «Ο Όλυμπος» και συνδιοργανωτή τον Δήμο Ελασσόνας, σε 2 μοναδικές διαδρομές απόστασης 25 km και 8,5 km, για επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές ορεινού δρόμου.

Με την ευκαιρία της διοργάνωσης ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που συμμετέχουμε στην 1η διοργάνωση του ορεινού αγώνα της Καρυάς και ευχόμαστε να πετύχει και να γίνει θεσμός μέσα στα επόμενα χρόνια. Στον 1ο Ορεινό Αγώνα Καρυάς θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 250 αθλητές από την ευρύτερη περιοχή αλλά και από ολόκληρη τη χώρα. Ο Δήμος στηρίζει ενεργά κάθε σωματείο και κάθε αθλητικό γεγονός που αναδεικνύει την περιοχή, πόσο μάλλον που ο αγώνας της Καρυάς στηρίχθηκε στο μεράκι και την προσωπική δουλειά εθελοντών κατοίκων του δήμου μας και της ομώνυμης κοινότητας. Την ερχόμενη Κυριακή οι αθλητές θα απολαύσουν μια μαγευτική διαδρομή σε υψόμετρο 900 μέτρων, μέσα από ορεινά μονοπάτια απαράμιλλου κάλλους και  φυσικής ομορφιάς».

Το πρόγραμμα του Ορεινού Αγώνα περιλαμβάνει τις διαδρομές:

1ος αγώνας 25 km – ώρα έναρξης 8:30 π.μ.

2ος αγώνας 8,5 km – ώρα έναρξης 9:00 π.μ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr