Με αφορμή το σοβαρό περιστατικό που συνέβη στον ποδοσφαιριστή της Δανίας Κρίστιαν Έρικσεν στο EURO 2021, το Τμήμα Αθλητισμού προχώρησε σε έρευνα και μελέτη για την αγορά απινιδωτών που θα διανεμηθούν σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Βύρωνα, πλην του κολυμβητήριου που διαθέτει ήδη.


Η εκπαίδευση των εργαζόμενων στο χειρισμό των απινιδωτών και την εκτέλεση καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) θα γίνει σε συνεργασία με αρμόδιους φορείς όπως το ΕΚΑΒ, την Καρδιολογική Εταιρεία, την Αναισθησιολογική Εταιρεία κλπ.


Θυμίζουμε ότι όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου είναι, ήδη, εφοδιασμένες με ιατρικό και φαρμακευτικό υλικό για την αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας ή τραυματισμών που μπορεί να προκύψουν κατά την άσκηση των αθλητών και των αθλουμένων πολιτών.

Προηγούμενο άρθροΣυνέντευξη Τύπου, με θέμα τις δράσεις του Δήμου Χανίων με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών
Επόμενο άρθροΘάνατος 14χρονης: Το μοιραίο χειρουργείο και τι δηλώνει πρόσωπο από το οικείο περιβάλλον του άτυχου κοριτσιού