14.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μήνυμα Δημάρχου Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη και Αντιδημάρχου Παιδείας, Αντώνη Βαρδάκη με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων αύριο, Δευτέρα 14/06/2021, απευθυνόμενους σε όλους τους μαθητές και όλες τις μαθήτριες αναφέρει:
“Καθώς αύριο οι μαθητές μας μπαίνουν και επίσημα στην «μάχη των Πανελληνίων» ανεξάρτητα από την έκβαση για τον καθένα, θεωρούμε ότι όλοι εσείς, είστε ήδη νικητές.


Στο διάστημα που μεσολάβησε από το ξέσπασμα της πανδημίας, στην πρωτόγνωρη αυτή εμπειρία, γίναμε μάρτυρες της γενναιότητας με τη οποία αντιμετωπίσατε τις μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας, την μαθητική και την προσωπική.
Και με την ίδια γενναιότητα, ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσετε και τις πανελλήνιες εξετάσεις, οι οποίες αποτελούν μόνο μία στάση, σημαντική αλλά όχι καθοριστική, στη μεγάλη πορεία της ζωής σας που τώρα αρχίζει να διαγράφεται.
Η σκέψη μας είναι μαζί σας, και ευχόμαστε ολόψυχα να εκπληρώσετε τους στόχους και τις προσδοκίες σας!

Καλή επιτυχία!”


Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β’/βάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Χανίων, Αντώνης Βαρδάκης στέλνει το δικό του μήνυμα στους μαθητές:
“Σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες των Γενικών Λυκείων και των ΕΠΑΛ, εύχομαι από καρδιάς κάθε επιτυχία, κουράγιο και δύναμη στον δύσκολο αγώνα των εξετάσεων και το αποτέλεσμα να ανταμείψει τους κόπους και τις θυσίες σας.


Από τη Δευτέρα 14/6 με την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων μπαίνετε, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσατε εσείς, οι εκπαιδευτικοί αλλά και οι γονείς σας λόγω της πανδημίας COVID- 19, στο τελικό στάδιο της μακροχρόνιας προσπάθειάς σας, για την εισαγωγή σας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Οι Πανελλήνιες εξετάσεις είναι μια σκληρή δοκιμασία όπου καλείστε να αντιμετωπίσετε σε μια κομβική στιγμή της ζωή σας. Μην ξεχνάτε όμως, ότι υπάρχουν πολλές ευκαιρίες στην ζωή, που θα τις βρείτε μπροστά σας, καθώς η επιτυχία σας δεν σταματάει σε ένα γραπτό. Καλή επιτυχία!”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr