15.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δήλωση του δημάρχου Σαρωνικού, Πέτρου Φιλίππου, για τα παιδιά που δίνουν Πανελλήνιες.

Αγαπητά μου παιδιά, λίγες ώρες μόνο σας χωρίζουν από τη πρώτη μεγάλη μάχη της ζωής σας. Με ψυχραιμία και με δύναμη, με αισιοδοξία και με πίστη στον εαυτό σας θα αντιμετωπίσετε θαρρετά τη δοκιμασία και θα βγείτε νικητές. Για όλους εμάς έχετε ήδη νικήσει γιατί προσπαθείτε με πείσμα και θέληση να πετύχετε τους στόχους σας, παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες που επιβάλει η πανδημία, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσατε όλους τους προηγούμενους μήνες.

Ήδη γνωρίζετε ότι εμείς οι γονείς, οι συγγενείς, οι φίλοι όση ώρα εσείς θα δίνετε τη μάχη σας μέσα στις αίθουσες, απ’ έξω θα αγωνιούμε. Κάποιοι βρεθήκαμε στη θέση σας στο παρελθόν και ξέρουμε. Άλλοι πάλι δώσαμε διαφορετικές μάχες, σε άλλα πεδία και είτε τα καταφέραμε, είτε συνεχίσαμε να προσπαθούμε μέχρι να πετύχουμε.

Γιατί η ζωή είναι ακριβώς έτσι. Σε φέρνει αντιμέτωπο με προκλήσεις και αγώνες κι εσύ πρέπει να πολεμάς, να προετοιμάζεσαι κατάλληλα και να ελπίζεις. Αγαπημένα  μου παιδιά, έχετε ολοκληρώσει πλέον τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και είστε έτοιμοι να ανοίξετε τα φτερά σας και να κατακτήσετε κορυφές, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Δώστε την μάχη των πανελληνίων και προχωρήστε με δύναμη και ορμή για να κατακτήσετε τα όνειρά σας.  Η ζωή είναι μπροστά σας. Και όλοι εμείς δίπλα σας.

Καλή επιτυχία στα παιδιά μας, καλή δύναμη στις οικογένειές τους και στους εκπαιδευτικούς μας.

Παιδιά λίγο ακόμη έμεινε! Μαζέψτε όλη σας την ψυχή και προχωρήστε με πίστη και χαμόγελο!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr