23.4 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Δήμος Αγίου Δημητρίου: Αθλοδιακοπές – Παιχνιδοδιακοπές 2021 .

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος (ΟΠΑΠ) και ο Οργανισμός Παιδείας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Προστασίας (ΟΠΚΑΠ), μετά τη σταδιακή άρση των μέτρων κατά της πανδημίας, ετοιμάζονται να λειτουργήσουν τα καλοκαιρινά προγράμματα άθλησης και δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, τα γνωστά από τις προηγούμενες χρονιές Αθλοδιακοπές και Παιχνιδοδιακοπές.

Τα φετινά προγράμματα θα είναι προσαρμοσμένα στους περιορισμούς που επιβάλλει η εποχή και θα υλοποιηθούν σε τρεις περιόδους.

ΠΑΙΧΝΙΔΟΔΙΑΚΟΠΕΣΑΘΛΟΔΙΑΚΟΠΕΣ
Α’ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 28 ΙΟΥΝΙΟΥ – 9 ΙΟΥΛΙΟΥΑ’ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 28 ΙΟΥΝΙΟΥ – 9 ΙΟΥΛΙΟΥ
Β’ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 12 ΙΟΥΛΙΟΥ- 23 ΙΟΥΛΙΟΥΒ’ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 12 ΙΟΥΛΙΟΥ- 23 ΙΟΥΛΙΟΥ
Γ’ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥΓ’ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 26 ΙΟΥΛΙΟΥ – 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Αναλυτικά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά:

🔸 Αντίγραφο ταυτότητας
🔹 Λογαριασμός ΔΕΚΟ ή Κινητής Τηλεφωνίας
🔸 Ιατρική Βεβαίωση
🔹 Υπεύθυνη Δήλωση στην οποία να δηλώνεται η γνησιότητα των κατατεθέντων δικαιολογητικών, η αποδοχή των όρων του προγράμματος και ότι το παιδί είναι υγιές. (Μπορείτε να την κατεβάσετε από την ιστοσελίδα του δήμου)
🔸 Βεβαίωση ωραρίου εργασίας και των δύο γονέων μόνο σε περίπτωση επιθυμίας για αποχώρηση του παιδιού στις 15:00.

Οι αιτήσεις συμμετοχής, και στα δύο προγράμματα, θα γίνουν αποκλειστικά ‼️  μέσω ειδικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας, η οποία θα ανοίξει τη Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021 και ώρα 08:00πμ και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι να συμπληρωθούν οι διαθέσιμες θέσεις.
Στην ιστοσελίδα του Δήμου μας θα βρείτε το πεδίο εισαγωγής στην ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων, χρήσιμες οδηγίες για τη χρήση της πλατφόρμας, αλλά και ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ και για τα δυο προγράμματα θερινής απασχόλησης παιδιών του Δήμου μας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr