23.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
No menu items!

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου στο πλευρό της ομάδας Bridging «Γεφυρώνοντας τις γενιές».

Το 1ο ΕΠΑΛ Ασπροπύργου για 4η συνεχή χρονιά στις 10 καλύτερες Μαθητικές Εικονικές Επιχειρήσεις της Ελλάδας

Επίσκεψη πραγματοποίησαν στελέχη της Μαθητικής Εικονικής Επιχείρησης του 1ου ΕΠΑΛ Ασπροπύργου «Bridging – Γεφυρώνοντας τις γενιές», προς τον Δήμαρχο Ασπροπύργου, κ. Νικόλαο Μελετίου, με σκοπό να τον ενημερώσουν για το τελικό στάδιο του Πανελλήνιου Διαγωνισμού για την «Καλύτερη Μαθητική Εικονική Επιχείρηση 2021» του JA Greece, που συμμετέχουν αλλά και για να τον ευχαριστήσουν για την υποστήριξη που τους προσφέρει καθ’ όλη τη διάρκεια της προσπάθειάς του και για τη μελλοντική τους συνεργασία.


Η Bridging «Γεφυρώνοντας τις γενιές» γεννήθηκε από μια μικρή ομάδα μαθητών του 1ου ΕΠΑΛ Ασπροπύργου, αλλά γρήγορα αγκαλιάστηκε από μια μεγάλη κοινότητα εθελοντών και μελών πανελλαδικά. Τα στελέχη της επιχείρησης κατάφεραν να αξιοποιήσουν την τεχνολογία, για να στήσουν ένα «διαδικτυακό καφενεδάκι με άρωμα μνήμης» υψηλών προδιαγραφών, όπου συνδιαλέγονται δημιουργικά άτομα της ευαίσθητης τρίτης ηλικίας με νέους. Τα οφέλη πολλαπλά. Οι αγαπημένοι μας παππούδες παραμένουν ενεργοί πολίτες και όλοι εμείς παίρνουμε το απόσταγμα ζωής τους και το μετουσιώνουμε. Λύνουμε ένα διαχρονικό κοινωνικό πρόβλημα, που απλά αναδείχθηκε εν μέσω πανδημίας, αλλά θα συνεχίσει να υπάρχει. Οι υπεύθυνοι Καθηγητές είναι οι κ.κ. Γιωτοπούλου Γεωργία, Βολοβότσης Γεώργιος, Συνεργάτες – Μέντορες, οι κ.κ. Δημητροπούλου Γεωργία ,Μπεζαντάκου Δανάη και ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Γατσώρης Θεόδωρος.


Αξίζει να αναφέρουμε ότι, ο διαγωνισμός τελεί, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, υπό την Αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, και μέσα από αυτόν θα αναδειχθεί η ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό JA Europe Company of the Year Competition 2021. O τελικός θα μεταδοθεί σε απευθείας διαδικτυακή μετάδοση το Σάββατο, 12 Ιουνίου 2021 από τις 11:00 έως τις 14:30. Για να παρακολουθήσετε τον τελικό μπορείτε να επισκεφθείτε τα Μέσα Μαζικής Δικτύωσης του JA Greece αλλά και κάνοντας εγγραφή στον παρακάτω σύνδεσμο http://www.eventora.gr/jaeikonikiepixeirisi21 .

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου εύχεται από καρδιάς στα Στελέχη της Επιχείρησης «Bridging – Γεφυρώνοντας τις Γενιές» το «διαδικτυακό καφενεδάκι τους» -όπως το ονομάζουν – να κερδίσει την θέση που του αξίζει γιατί είναι σπουδαίο να βλέπεις ότι, η νέα γενιά στέκεται στο πλευρό των ηλικιωμένων βοηθώντας τους να μοιραστούν τις ιστορίες της ζωής τους.
Παρακολουθήστε τα βίντεο που έχουν δημιουργήσει τα Στελέχη της Bridging “Γεφυρώνοντας τις γενιές» στους παρακάτω συνδέσμους:


https://www.youtube.com/watch?v=JKKJGkxg-t8
https://www.youtube.com/watch?v=mRHVytpXfPQ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr