21.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Δήμος Διονύσου: Mεταφύτευση τριών (3) Αιωνόβιων Ελιών!

Τη Δευτέρα 7 Ιουνίου το συνεργείο πρασίνου του Δήμου Διονύσου προχώρησε στη μεταφύτευση τριών (3) Αιωνόβιων Ελιών που προσέφερε η ΕΡΓΟΣΕ στο Δήμο, σε συνέχεια σχετικού αιτήματος που υποβλήθηκε.

Τα δένδρα μεταφυτεύτηκαν σε τρία διαφορετικά σημεία. Το πρώτο στον περιβάλλοντα χώρο δίπλα στο πάρκινγκ του σταθμού του ΟΣΕ στον Άγιο Στέφανο, το δεύτερο επί της Λεωφόρου Κρυονερίου κοντά στον Κόμβο Αγίου Στεφάνου και το τρίτο στη διασταύρωση των Λεωφόρων Διονύσου και Μητροπολίτου Κυδωνιών στη Δημοτική Κοινότητα Διονύσου.

Στη διαδικασία της μεταφύτευσης παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Απαλλοτριώσεων της ΕΡΓΟΣΕ Βασίλης Ξουραφάς, οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Χιώτης, Μανώλης Κόκκαλης και Μιχάλης Τσιλιγκίρης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ροδόπολης Βασίλης Κλεφτάκης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Διονύσου Τάσος Μπάσης, ο Υπεύθυνος του Γραφείου Πρασίνου Γιώργος Πάζιος κ.α.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό οι χώροι στους οποίους μεταφυτεύτηκαν οι Αιωνόβιες Ελιές μέσα στο επόμενο διάστημα θα διαμορφωθούν με γκαζόν, λουλούδια και φωτισμό, ενώ στο μέλλον αναμένεται η μεταφύτευση κι άλλων τέτοιων ελιών που θα προσφέρει η ΕΡΓΟΣΕ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr