24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
No menu items!

Κορονοπάρτι: Συνεχίζονται σαν να μην υπάρχει αύριο – Πώς διοργανώνονται μνέσω των social media

Γράμμα κενό έχει αποδειχθεί πως είναι η απαγόρευση διεξαγωγής των επονομαζόμενων κορονοπάρτι, αφού το μέτρο ουσιαστικά δεν εφαρμόστηκε σωστά, ιδιαίτερα μετά την αδιαμφισβήτητη απουσία της αστυνομίας μετά τα διαβόητα γεγονότα της Νέας Σμύρνης.

Έτσι λοιπόν, η απαγόρευση κυκλοφορίας μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, καθώς και η 00.30 εξαιτίας του κορονοϊού; Τι κι αν η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική και η μουσική δεν επιτρέπεται σε χώρους εστίασης και καφέ; Κάποιοι αδιαφορούν για τις συνέπειες της πανδημίας και (συνεχίζουν να) διοργανώνουν μεγάλα κορονοπάρτι με τη συμμετοχή εκατοντάδων ατόμων.

Το περασμένο Σάββατο, στην Ευκαρπία της Θεσσαλονίκης στήθηκε σε έναν εξωτερικό χώρο ένα κορονοπάρτι, το οποίο θύμιζε γιορτή από αυτές που πραγματοποιούνταν στην προ πανδημίας εποχή.

Στο σχετικό βίντεο που μετέδωσε το newsit.gr διακρίνονται οι συμμετέχοντες στο πάρτι να μην φορούν μάσκα, ενώ βέβαια ούτε κουβέντα για αποστάσεις ασφαλείας καθώς χορεύουν ξέφρενα με τη μουσική των dj και του γνωστού ράπερ.

Οι ηχητικές εγκαταστάσεις τοποθετημένες στα κατάλληλα σημεία ενός απομακρυσμένου σημείου της Ευκαρπίας, ενώ τα φωτορυθμικά συμπλήρωναν το σκηνικό. Τα decks και οι κονσόλες αφού δοκιμάστηκαν από τους ειδικούς, από τις δέκα το βράδυ που ξεκίνησε το πάρτι πήραν φωτιά.

Έμπειροι dj και γνωστός ράπερ είχαν αναλάβει την διασκέδαση των παρευρισκόμενων οι οποίοι μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης πληροφορήθηκαν λίγες ώρες πριν τη διεξαγωγή του κορονοπάρτι, το σημείο στο οποίο επρόκειτο να πραγματοποιηθεί.

Φυσικά και με το κατάλληλο αντίτιμο, καθώς οι τιμές για τα συγκεκριμένα events ξεκινούν από λίγα ευρώ, ενώ το κόστος ανά άτομο κυμαίνεται αναλόγως της διάρκειάς τους αλλά και των ονομάτων των καλλιτεχνών που θα συμμετάσχουν σε αυτά.

Πώς στήνονται τα κορονοπάρτι

Την εποχή των social media τίποτα δεν έιναι ευκολότερο παό το να διοργανώσει κανείς ένα κορονοπάρτι.

Η συννενόηση γίνεται μέσα σε ελάχιστες ώρες καθώς οι νεαροί πληροφορούνται από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πότε θα γίνει το επόμενο πάρτι.

Σε κάποιες περιπτώσεις αναφέρεται η ευρύτερη περιοχή και η ημερομηνία, ωστόσο σε καμία των περιπτώσεων το ακριβές σημείο. Αυτό θα διαρρεύσει μέσω μηνυμάτων λίγη ώρα πριν τη διεξαγωγή του, για να τηρηθεί η μυστικότητα της τοποθεσίας και να αποφευχθεί η επέμβαση της αστυνομίας. Η επόμενη παρόμοια εκδήλωση είναι προγραμματισμένη όπως αναφέρεται σε συγκεκριμένη σελίδα για της 12 Ιουνίου. Έπεται όμως και συνέχεια, καθώς όσο προχωράμε στην καρδιά τους καλοκαιριού, οι διοργανωτές εγκαταλείπουν τις μεγάλες πόλεις και πηγαίνουν προς τα νησιά.

Ένα μεγάλο πάρτι, αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην Σκιάθο. Όλα είναι κανονισμένα από τώρα για τις αρχές του Ιουλίου. Μάλιστα για τρεις βραδιές οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν να χορέψουν, υπό τους ρυθμούς γνωστών dj κι όχι μόνο. Αυτή τη φορά όμως θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, καθώς για την τριήμερη διασκέδασή τους θα πρέπει να διαθέσουν 120 ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr