19.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

«Επιδημία» κορονοπάρτι σε όλα την χώρα – «Πλησιάζει η στιγμή αστυνομικής επέμβασης»

Πονοκέφαλος επικρατεί στις αρχές από την συχνή διοργάνωση κορονοπάρτι σε διάφορα σημεία της χώρας, με τη συμμετοχή εκατοντάδων έως και χιλιάδων ατόμων, χωρίς να τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας.

Από τη Θεσσαλονίκη έως την Πάτρα και από την Αθήνα έως τη Μύκονο, τα κορονοπάρτι καλά κρατούν, συνιστώντας απειλή για την περαιτέρω διάδοση της πανδημίας.

Όπως φαίνεται, οι απαγορεύσεις έχουν πάει περίπατο και τα κορονοπάρτι δίνουν και παίρνουν χωρίς κανέναν να μπορεί να εμποδίσει τους διοργανωτές.

Πηγές από Κατεχάκη: «Πλησιάζει η στιγμή που θα επέμβουμε»

Σύμφωνα με το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, που επικαλείται πηγή του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, δεν αργεί η στιγμή που θα δούμε κάποια αστυνομική επέμβαση προκειμένου να αντιμετωπιστεί η συγκεκριμένη πρακτική που παίρνει ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις.

Μάλιστα σε περαιτέρω ερώτημα αν αυτό γίνει την άλλη Παρασκευή ή το άλλο Σάββατο η ίδια πηγή σχολίασε πως «μπορεί και πιο γρήγορα. Μπορεί και απόψε αν χρειαστεί. Έχουμε ήδη παρέμβει προληπτικά και κατασταλτικά σε πλατείες  της Αθήνας όπως στο Περιστέρι και την πλατεία του Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη».

Η ίδια πηγή που επικαλείται ο ραδιοφωνικός σταθμός, σχολιάζοντας το γεγονός ότι δεν υπήρξε παρέμβαση στα συνεχή κορονοπάρτι στην πλατεία Χημείου στο ΑΠΘ παρά τις τρεις σχετικές εισαγγελικές παραγγελίες, κάνει λόγο για παρουσία της αστυνομίας και ελέγχους «εξωτερικά και περιμετρικά του χώρου».

«Το ΑΠΘ έχει 37 εισόδους, σταματάμε τα οχήματα με τα ηχοσυστήματα αλλά δεν μπορούμε να επέμβουμε 3.000 άτομα. Θα έπεφταν χημικά, θα είχαμε συμπλοκές τραυματισμούς και θα γινόταν κόλαση. Η αστυνομία είναι παρούσα κάνει συνεχείς ελέγχους και προληπτικά και κατασταλτικά».

Υπενθυμίζεται ότι για τα πάρτι στο ΑΠΘ υπήρξε εισαγγελική παρέμβαση μετά τα δύο διαδοχικά πάρτι με χιλιάδες άτομα που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή και το Σάββατο.

Και πάρτι με γνωστό ράπερ στην Ευκαρπία

Εκτός από το κορωνοπάρτι στο ΑΠΘ, μεγάλο υπαίθριο πάρτι διοργανώθηκε σε δημόσιο χώρο στην Ευκαρπία παρουσία γνωστού ράπερ.

Εκατοντάδες κόσμου συναντήθηκαν σε ένα «κρυφό» σημείο που δεν αποκάλυπταν οι διοργανωτές μέχρι τελευταία στιγμή και όποιος ήθελε να πάει λάμβανε οδηγίες στον χάρτη από το instagram.

Στο σημείο είχαν στηθεί φωτορυθμικά και ηχητικές εγκαταστάσεις. Σε αυτό το πάρτι συμμετείχε και γνωστός ράπερ, οποίος πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε.

Όλη η Πάτρα ένα κορονοπάρτι

Ανάλογες εικόνες καταγράφηκαν και σε διάφορα σημεία της Πάτρας.

Στα σκαλάκια της οδού Πάτρεως, εκατοντάδες νέοι με ένα ποτό στο χέρι διασκεδάζουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, δίχως μάσκες και δίχως αποστάσεις ασφαλείας. Τα ηχεία παίζουν μουσική στη διαπασών

Κορονοπάρτι έγιναν και σε δύο διαφορετικά σημεία στην περιοχή της Πλαζ. Σύμφωνα με το τοπικό μέσο gnomip, συμμετείχαν πάνω από 2.000 άτομα.

Συνωστισμός και διασκέδαση δίχως όρια στη «βασίλισσα» Μύκονο

Τα πάρτι δεν θα μπορούσαν να λείψουν από τη βασίλισσα της διασκέδασης, τη Μύκονο.

Είτε είναι στα σοκάκια στα Ματογιάννια, είτε στις βίλες του νησιού ο συνωστισμός επικρατεί και κανείς δεν φαίνεται να μπορεί να το σταματήσει.

Υπάρχουν πληροφορίες για τον προγραμματισμό πολύ μεγαλύτερων πάρτι, με την συμμετοχή παγκοσμίου φήμης dj’s, με τουλάχιστον 500 κάθε φορά συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr