Εργασίες συντήρησης στην Επαρχιακή Οδό 5 ( Λαχανόκηποι-Σίνδος -Χαλάστρας-Κυμίνων-Ν.Μαλγάρων-Ορ. Νομού) πραγματοποιούνται, σήμερα, Κυριακή 9 Μαΐου 2021, έως τις 19.00 και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Πιο αναλυτικά, πρόκειται για εργασίες επισκευής  οδοστρώματος  επί της Επαρχιακής Οδού 5 ( Λαχανόκηποι-Σίνδος -Χαλάστρας-Κυμίνων-Ν.Μαλγάρων-Ορ. Νομού) στο τμήμα που διέρχεται από την ΒΙ.ΠΕ.Θ στο ύψος των ισόπεδων σιδηροδρομικών γραμμών.

Κατά την εκτέλεση των εργασιών υπάρχει διακοπή κυκλοφορίας στην Επαρχιακή Οδό 5 (Λαχανόκηποι-Σίνδος -Χαλάστρας-Κυμίνων-Ν.Μαλγάρων-Ορ. Νομού) και στις συμβαλλόμενες σε αυτήν οδούς, από τη συμβολή της με την Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας  έως το ύψος των σιδηροδρομικών γραμμών του ΟΣΕ στη Δ΄ είσοδο της ΒΙ.ΠΕ.Θ.

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μέσω της Εγνατίας Οδού, της Ενωτικής Οδού, των οδών Πόντου, Μεγάλου Αλεξάνδρου, Κομνηνών (Σίνδος) και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

 Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση  με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας για τις απαραίτητες  κυκλοφοριακές  ρυθμίσεις  για  την  ασφαλέστερη διεξαγωγή της  κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.