21.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Απίστευτο κορονοπάρτι στα Χανιά: Γλέντι και χορός μέχρι τις 5 το πρωί

Ένα πάρτι… σαν να μην υπάρχει αύριο διοργάνωσαν στα Χανιά με τη συμμετοχή πάνω από 300 ατόμων. Το πάρτι ξεκίνησε λίγο λίγο πριν τα μεσάνυχτα με δυνατή μουσική, χορό, ποτά και συνεχίστηκε μέχρι τις 5 τα ξημερώματα, σε κατάσταση ακραίου συνωστισμού αφού όπως φαίνεται στο βίντεο οι συμμετέχοντες ήταν ο ένας πάνω στον άλλον.

Το πάρτι άρχισε όταν ένα αυτοκίνητο έφερε στο σημείο ένα τεράστιο φορητό ηχείο και η μουσική ξεκίνησε με πάρα πολύ μεγάλη ένταση, ενώ οι νεαροί προμηθεύονταν τα ποτά τους από μια αποθήκη στην περιοχή.

Καθώς τα καταστήματα είχαν κλείσει από τις 23:00 τηρώντας το ωράριο οι συγκεντρωμένοι χρησιμοποίησαν τα τραπεζοκαθίσματα των κλειστών καταστημάτων εστίασης, ενώ δεν έλειψαν και οι φασαρίες, αφού όπως αναφέρει το flashnews.gr, σε αρκετές περιπτώσεις νεαροί έσπαζαν μπουκάλια, ενώ γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα δύο παρέες κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια.

Σύμφωνα με πληρφορίες, οι κάτοικοι της περιοχής έκαναν δεκάδες καταγγελίες στην αστυνομία αναφορικά με τα όσα διαδραματίζονταν στην πλατεία της Σπλάντζιας.

Υπενθυμίζεται ότι τη Μεγάλη Παρασκευή και το Μεγάλο Σάββατο στο ενετικό λιμάνι είχαν γίνει ανάλογες συγκεντρώσεις, παρά το γεγονός ότι εκείνες τις ημέρες ήταν κλειστά τα μαγαζιά, ωστόσο μετά την παρέμβαση δυνάμεων της Αστυνομίας και του Λιμενικού, σταμάτησαν οι επόμενες αντίστοιχες «εκδηλώσεις».

Πηγή: Flashnews.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr