Συνάντηση του Δημάρχου Αγρινίου Γ. Παπαναστασίου με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ακαρνανίας Δ. Γαλαζούλα

0
0

Η πιστή εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού τέθηκε στη συνάντηση του Δημάρχου Αγρινίου με τον Αστυνομικό Διευθυντή  Ακαρνανίας  Δημήτρη Γαλαζούλα.

Ο Γιώργος Παπαναστασίου αναφέρθηκε στο αρνητικό ρεκόρκρουσμάτων που σημειώθηκε στην ευρύτερη περιοχή τις τελευταίες ημέρες.Όπως επισημάνθηκε στη συνάντηση είναι  επιτακτική η ανάγκη επαγρύπνησης και η περαιτέρω εντατικοποίηση των ελέγχων με  αυστηρή τήρηση από τους πολίτες.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου ενημερώθηκε ακόμη από τα στελέχη του ΕΟΔΥ  για τη σημερινή συμμετοχή των  Αγρινιωτών  στα σημεία όπου η κινητή μονάδα διενεργεί RapidTest:

«Απευθύνω έκκληση προς τους πολίτες. Η νόσος Covid 19 είναι ακόμη εδώκαι χρειάζεται την προσοχή μας. Είμαστε όλοι υπεύθυνοι για την εξέλιξη της πανδημίας. Καταβάλλαμε μεγάλη προσπάθεια και θα ήταν  καταστροφικό να την εγκαταλείψουμε τώρα. Τηρούμε με ευλαβική συνέπεια τα μέτρα υγιεινής, φοράμε τη μάσκα και κρατάμε αποστάσεις. Τηρούμε τα μέτρα και συμμετέχουμε στον εμβολιασμό. Θωρακιζόμαστε και προστατεύουμε την οικογένεια και τους οικείους μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here