Εάν είσαι γυναίκα ηλικίας 18 έως 30 ετών και αναζητάς εργασία ή εάν εργάζεσαι στον κλάδο του τουρισμού, της οικονομίας, της αγροδιατροφής ή της κλωστοϋφαντουργίας, βοήθησε στην καταγραφή των δεξιοτήτων που απαιτούνται στην αγορά εργασίας από τις εργαζόμενες γυναίκες παίρνοντας  μέρος στη σχετική έρευνα που διεξάγει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η ActionAid Ελλάς στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου “INTERNISA”.

Συμπλήρωσε την έρευνα εδώ:  https://www.surveymonkey.com/r/W6QPKZ3.

Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου διαρκεί περίπου 5 λεπτά,

Σκοπός του έργου “INTERNISA” είναι η ανάπτυξη ενός δικτύου συνεργειών μεταξύ εταιρειών από τους κλάδους του τουρισμού, της οικονομίας, της αγροδιατροφής και της κλωστοϋφαντουργίας και η δημιουργία ενός μηχανισμού που θα συνδέει την προσφορά και τη ζήτηση εκπαιδευμένου ανθρώπινου δυναμικού μέσω ψηφιακών εργαλείων.

Στόχος της παρούσας έρευνας είναι η ανάδειξη των δεξιοτήτων που εντοπίζετε ότι απαιτούνται όταν αναζητάτε εργασία ή ως εργαζόμενες στον κλάδο. Με βάση τα ευρήματα της συγκεκριμένης έρευνα,  σε συνδυασμό με τα ευρήματα και άλλων παράλληλων ερευνών, θα αναπτυχθούν παρεμβάσεις για την ενίσχυση των δεξιοτήτων των νέων άνεργων γυναικών.

Στα επόμενα στάδια υλοποίησης του προγράμματος, εάν το επιθυμείτε, θα έχετε πρόσβαση σε δωρεάν εκπαιδεύσεις, καθώς επίσης και στην πλατφόρμα

Προηγούμενο άρθροΟ Δήμος Παπάγου – Χολαργού ανακοινώνει τη λειτουργία της νέας έκδοσης του Συστήματος Γεωχωρικών Πληροφοριών (videos, pic)
Επόμενο άρθροΔήμος Χανίων: Συνεργασία με ΜΑΙΧ για πρόγραμμα αναβάθμισης του μαθησιακού περιβάλλοντος (pic)