Το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτο, την ώρα της Ανάστασης (21:00), ο Δήμος Βύρωνα προγραμματίζει  ένα μοναδικό θέαμα με βεγγαλικά στο κέντρο της πόλης. Ένα επαγγελματικό σόου από εξειδικευμένη εταιρεία, θα στηθεί στην «καρδιά» του Βύρωνα, με στόχο να δημιουργήσει ένα ευχάριστο εορταστικό κλίμα στους κατοίκους της πόλης μας.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο δήμαρχος, Γρηγόρης Κατωπόδης: «Είναι η δεύτερη φορά που είμαστε αναγκασμένοι να κάνουμε Πάσχα εντός των τειχών και μάλιστα σε συνθήκες καραντίνας. Αποφασίσαμε λοιπόν -για πρώτη φορά στα χρονικά του Δήμου μας-  εξαιτίας και των ειδικών συνθηκών της πανδημίας, να οργανώσουμε μια γιορτή με βεγγαλικά, σε μια προσπάθεια να προσφέρουμε χαρά και αισιοδοξία στους συμπολίτες μας, το βράδυ της Ανάστασης. Εύχομαι σε όλους υγεία και χαρά. Ας είναι αυτό το τελευταίο Πάσχα που περνάμε σε αυτές τις συνθήκες. Καλή Ανάσταση σε όλους  και όλες»!    

Ενημερώνουμε τους πολίτες ότι επειδή κατά τη διάρκεια της εκτόξευσης των βεγγαλικών, ίσως να ακουστούν ισχυροί κρότοι, θα πρέπει να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα, ώστε να μην τρομάξουν μικρά παιδιά και κατοικίδια.

Προηγούμενο άρθροΔήμαρχος Αγρινίου: Ευχές με τους ωφελούμενους των Δομών (pics)
Επόμενο άρθροΤο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χαλανδρίου …έστρωσε πασχαλινό τραπέζι (pics)