18.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
No menu items!

Τηλεοπτικό μήνυμα του Δήμου Διονύσου για τον καθαρισμό των οικοπέδων

Ο Δήμος Διονύσου συνεχίζει με σειρά πρωτοβουλιών την ενημερωτική καμπάνια για τον καθαρισμό οικοπέδων και ιδιοκτησιών εντός των ορίων του από κορμούς, κλαδιά και απορρίμματα.

Ενόψει της αντιπυρικής περιόδου, που ξεκινάει το Μ.Σάββατο 1/5/2021, όλοι μαζί βοηθάμε για να απομακρυνθεί η καύσιμη ύλη και δημιουργούμε μία αποτελεσματική ασπίδα προστασίας απέναντι σε μια μεγάλη πυρκαγιά.

Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος Διονύσου δημιούργησε ένα τηλεοπτικό ενημερωτικό κοινωνικό μήνυμα (σποτ), το οποίο έχει ήδη αποστείλει στο «Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης», προκειμένου να μπορέσει να προβληθεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα από τα Τηλεοπτικά Κανάλια Εθνικής Εμβέλειας.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους εργαζομένους του Δήμου Διονύσου (Περιβάλλον, Πράσινο, Πολιτική Προστασίας), τους εθελοντές των Κλιμακίων Πολιτικής Προστασίας και όλους όσους βοήθησαν στη δημιουργία του τηλεοπτικού σποτ.

Ακολουθεί το μήνυμα του Δημάρχου Γιάννη Καλαφατέλη προς όλους τους πολίτες του Δήμου Διονύσου (κείμενο, βίντεο).  

«Δήμος Διονύσου, ένας όμορφος και πράσινος Δήμος, κι έτσι πρέπει να τον διατηρήσουμε.

Σε αυτή όμως την επίμονη και αγωνιώδη προσπάθεια, σας θέλουμε όλους αρωγούς.

Ο Δήμος μας χρειάζεται τη δική μας συμβολή, χρειάζεται την προσπάθεια και προσφορά όλων μας.

Σήμερα, σας ζητώ και σας παρακαλώ να κλαδέψουμε άμεσα τα δέντρα μέσα από τις ιδιοκτησίες μας, να καθαρίσουμε τις αυλές των σπιτιών μας και τα οικόπεδά μας, απομακρύνοντας κορμούς, κλαδιά κα απορρίμματα.

Είναι σημαντικό να δημιουργήσουμε άμεσα, ενόψει του καλοκαιριού, μια αποτελεσματική ασπίδα προστασίας απέναντι σε μια μεγάλη πυρκαγιά.

Όλοι μαζί συνεργαζόμαστε για να καθαρίσουμε το Δήμο μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr