Οι δημοτικοί σύμβουλοι της αξιωματικής Αντιπολίτευσης του Δήμου Θέρμου καταγγέλλουν τον δήμαρχο Θέρμου, Σπύρο Κωνσταντάρα, κάνοντας λόγο για απαράδεκτη συμπεριφορά σε βάρος δημοτικού συμβούλου

Η καταγγελία:

«Με την παρούσα καταγγέλουμε σε όλους τους τόνους την απαράδεκτη και ανοίκεια συμπεριφορά του κ. Κωνσταντάρα, ο οποίος στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δήμου Θέρμου στις 12-3-2021 καταφέρθηκε απρόκλητα με εξυβριστικούς και βαθύτατα προσβλητικούς χαρακτηρισμούς σε βάρος του Δημοτικού Συμβούλου του συνδυασμού μας, κ. Ιωάννη Παπαθανασόπουλου.

Συγκεκριμένα, όταν ο Δημοτικός Σύμβουλος απετόλμησε να ζητήσει αναβολή της συνεδρίασης όταν συζητούνταν το θέμα του οδικού άξονα Θέρμου – Ναυπάκτου, δέχθηκε απρόκλητα καταιγισμό ύβρεων από τον κ. Κωνσταντάρα, όπως «άχρηστε, αναιδέστατε κ.α».

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. έκανε πως δεν κατάλαβε και δεν προστάτεψε, ως όφειλε, τον Δημοτικό Σύμβουλο.

Σ΄ αυτή την αχαρακτήριστη συμπεριφορά του δημάρχου εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας, καθότι τέτοιες ενέργειες και εκφράσεις απάδουν προς κάθε έννοια δημοκρατίας, αυτοδιοικητικής δεοντολογίας, αλλά και πολιτικής ηθικής, υποβαθμίζουν τον θεσμό λειτουργίας του Δ.Σ., εκφράζουν την αλαζονεία του τρόπου διοίκησης του κ. Κωνσταντάρα, δεν τιμούν τον θεσμό του Δημάρχου τον οποίο του εμπιστεύθηκαν οι δημότες μας, κι αμαυρώνουν τον Δήμο μας.

Την συμπεριφορά αυτή την παραδίδουμε στην κρίση όλων. Οι δημοκρατικές αρχές με τις οποίες είναι διαποτισμένοι οι κάτοικοι του Απόκουρου, δεν επιτρέπεται να μπαίνουν σε δοκιμασία από τον οιονδήποτε.

ΘΕΡΜΟ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Οι υπογράφοντες δημοτικοί σύμβουλοι

της αξιωματικής Αντιπολίτευσης του Δήμου Θέρμου»

Προηγούμενο άρθροΠαραδόθηκαν στην κυκλοφορία και τα δύο ρεύματα του οδικού άξονα Βάρκιζας-Σουνίου στις “Τρύπες Καραμανλή”
Επόμενο άρθροΔήμος Αγρινίου: 1.200.000 ευρώ για την αποκατάσταση και συντήρηση δρόμων