Μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής της βιώνει η Μαρίνα Πατούλη μετά τον χωρισμό από τον Γιώργο Πατούλη, έπειτα από 35 χρόνια κοινής πορείας.

Η ίδια αυτές τις μέρες δέχεται πολλά μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης στα social media από γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα στο γάμο τους.

Η Μαρίνα Πατούλη μάλιστα, το βράδυ της Κυριακής, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς ακολούθους της την ιστορία μιας κυρίας που την εγκατέλειψε ο σύζυγός της. «Συγκλονισμένη μοιράζομαι τις ιστορίες της ζωής σας, την ιστορία της ζωής μας…Πονάμε μαζί…! Προχωράμε όλες μαζί!» αναφέρει στο μήνυμά της η κ. Πατούλη

Αναλυτικά η ανάρτηση

«Αγαπημένη μου σε αποκαλώ έτσι κι ας μην σε γνωρίζω, μέχρι χτες ήσουν για μένα μια άγνωστη πλούσια κυρία, σήμερα είσαι η Μαρίνα, η γυναίκα που αγάπησε, πίστεψε έναν άνδρα, έκανε οικογένεια μαζί του, τον στήριξε, κάνοντας πίσω στα δικά της «θέλω» και όνειρα, και έζησε αυτό που έζησα κι εγώ κι άλλες…. μετά από πολλά χρόνια γάμου μάς γκρεμίσανε το όνειρο για μια οικογένεια δεμένη μέχρι τα βαθιά μας γεράματα.

Συγκλονισμένη μοιράζομαι τις ιστορίες της ζωής σας ,την ιστορία της ζωής μας…Πονάμε μαζί…! Προχωράμε όλες μαζί!»

View this post on Instagram

A post shared by Marina Stauraki Patouli (@marina_patoulis)

Προηγούμενο άρθροΠολυεθνική άσκηση ναρκοπολέμου με την ονομασία «Αριάδνη 21» διεξήχθη στον Πατραϊκό κόλπο
Επόμενο άρθροΟ CFO, o CEO και ο πρόεδρος