20.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πέτρος Φιλιππίδης: Τον κάλεσε ο εισαγγελέας – Η ώρα της κρίσης

Με τη ιδιότητα του υπόπτου οδηγείται στο γραφείο του εισαγγελέα και καλείται να δώσει εξηγήσεις ο δεύτερος γνωστός ηθοποιός, η αξιόποινη δράση του οποίου βρίσκεται στο μικροσκόπιο της δικαιοσύνης.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που διενήργησε ο εισαγγελέας πρωτοδικών Κώστας Σπυρόπουλος αφορά  δυο απόπειρες βιασμού και έναν βιασμό που φέρονται να έχουν τελεστεί από το 2008 έως το 2014. Η κλήτευσή του ηθοποιού είναι για τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας.

Σύμφωνα με  πληροφορίες ο καταγγελλόμενος βιασμός τελέστηκε μέσα σε θεατρικό χώρο με τον ηθοποιό να προβαίνει σε σεξουαλικές πράξεις σε βάρος της καταγγέλλουσας παρά τη θέλησή της.

Ο ηθοποιός έχει δικαίωμα να μην εμφανιστεί αυτοπροσώπως, αλλά να εκπροσωπηθεί στην προκαταρκτική από τον πληρεξούσιο δικηγόρο του. Κατά την ημέρα της κλήτευσης του έχει δικαίωμα να λάβει γνώση των στοιχείων της δικογραφίας και να προετοιμάσει τις εξηγήσεις του. Αμέσως μετά ο εισαγγελέας θα αξιολογήσει το σύνολο του υλικού πριν αποφασίσει για την άσκηση ή μη ποινικής δίωξης εναντίον του ηθοποιού, ο οποίος ελέγχεται για αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr