17.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
No menu items!

Πάτρα : Απίστευτος συνωστισμός το βράδυ της Δευτέρας – «Καμπανάκι» Χαρδαλιά για Αχαΐα

Νέες εικόνες συνωστισμού παρατηρήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στις σκάλες της Γεροκωστοπούλου στην Πάτρα, τη στιγμή που η περιοχή παραμένει στο «βαθύ κόκκινο» για 8η εβδομάδα με τα κρούσματα να μην μειώνονται και τα νοσοκομεία να ασφυκτιούν από τον τεράστιο αριθμό νοσηλευομένων με κοροναϊό

Νεαροί διασκεδάζουν σχεδόν κάθε βράδυ σε αυτοσχέδια πάρτι που στήνονται σε πεζόδρομους και πλατείες, αναφέρει το tempo24.news.

Μπορεί η αστυνομία με τους συνεχείς ελέγχους τις τελευταίες ημέρες να απομάκρυνε τους νεαρούς που συνωστίζονταν κατά δεκάδες στις σκάλες της Αγίου Νικολάου, ωστόσο το πρόβλημα δεν λύθηκε, καθώς οι νέοι δημιούργησαν νέο στέκι στις σκάλες της Γεροκωστοπούλου, όπου με ένα ποτό στο χέρι παρέμειναν για ώρες ο ένας δίπλα στον άλλο, χωρίς κανένα μέτρο προστασίας.

Χαρδαλιάς: Οριακή η κατάσταση στην Αχαΐα

Ολα αυτά μετά και τις συστάσεις του Νίκου Χαρδαλιά, ο οποίος ανέφερε ότι «η κατάσταση στην Αχαΐα είναι οριακή, όπως εξίσου οριακή είναι και η κατάσταση στα νοσοκομεία».

Παράλληλα, ο Νίκος Χαρδαλιάς απηύθυνε έκκληση σε όλους τους κατοίκους της Αχαΐας, αλλά και της Δυτικής Ελλάδας, να μείνουν τις επόμενες ημέρες προσηλωμένοι στην τήρηση των μέτρων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr