24.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
No menu items!

Δημήτρης Λιγνάδης : «Όρμησε να με βιάσει – Σκόρπιζε το κακό»

Συγκλονίζει η μαρτυρία του Χρίστου Χ. για την απόπειρα βιασμού και αποπλάνησης του από τον Δημήτρη Λιγνάδη, σε ηλικία 15 ετών.

Ο ίδιος συμπεριλαμβάνεται στον κατάλογο  των νέων μαρτύρων οι οποίοι αναμένεται να κληθούν τις επόμενες ημέρες για κατάθεση από την ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση.

Σε μια συνέντευξη “ποταμό” που έδωσε στο ereportaz.gr ,o Χρίστος Χ. περιγράφει μεταξύ άλλων τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε  σε ένα δωμάτιο “παρακμιακού ξενοδοχείου” στο οποίο τον παρέσυρε, όπως καταγγέλλει, ο προσωρινά κρατούμενος σκηνοθέτης και ηθοποιός. Αναφέρεται επίσης στη μέθοδο που μεταχειριζόταν ο Λιγνάδης για να προσεγγίζει ανήλικους.

Ο Χρίστος Χ. αντιμετώπισε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα επί χρόνια με αποκορύφωμα μία απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε αργότερα. Στη συνέντευξη του χαρακτηρίζει τον θεατράνθρωπο “έναν επικίνδυνο άνθρωπο, ο οποίος σκόρπιζε το κακό” .

Η συνέντευξή του:

Νέα κατάθεση: «Έζησα μια κόλαση μαζί του και 2 βιασμούς σε 7 μήνες»

Ένας από τους καταγγέλλοντες είναι και ο 23χρονος – σήμερα – Π.Φ., ο οποίος προσήλθε το πρωινό της περασμένης Δευτέρας, 22 Μαρτίου, στο ανακριτικό γραφείο.

Επί πέντε και πλέον ώρες ο νεαρός εξιστόρησε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τη γνωριμία του, στα τέλη του 2014 σε ηλικία 16-17 ετών, με τον Δημήτρη Λιγνάδη, καταγγέλλοντας ότι ο ηθοποιός τον βίασε μέσα στο διαμέρισμά του, μάλιστα δύο φορές.

Το πλέον σημαντικό, εκτός από την καταγγελία για τους βιασμούς είναι, ότι ο εν λόγω μάρτυρας-θύμα κατέθεσε περιστατικά τα οποία φέρεται να έζησε όντας επί επτά μήνες φιλοξενούμενος στο διαμέρισμα του σκηνοθέτη. Περιέγραψε επισκέψεις ανηλίκων, καθώς και σεξουαλικές επαφές που φέρεται να είχε ο Λιγνάδης μαζί τους.

Μετά τη συγκεκριμένη κατάθεση-καταπέλτη οι δικαστικές Αρχές αναμένεται να προχωρήσουν σε διεύρυνση του κατηγορητηρίου σε βάρος του θεατρανθρώπου, ο οποίος πρόκειται να κληθεί για συμπληρωματική κατάθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr